GP Groot heeft woensdag in Haarlem de 10e Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH), editie 2015-2016, gewonnen. Zo’n 1.200 aanwezigen zagen het Heilooër familiebedrijf, met onderdelen in Alkmaar, de juryprijs winnen in de belangrijkste categorie ‘Grootbedrijf’. Het 99-jarige bedrijf ziet de prijs als groot compliment.

Algemeen directeur, Marcel Wester en directeur inzameling & recycling, Wim Horeman, ontvingen de prijs uit handen van Ariane Joustra, jurylid OVNH. Namens de jury sprak zij vol lof: "GP Groot levert een indrukwekkende bijdrage aan de oplossing van ons afvalprobleem."

"Op basis van hun missie ‘van afval naar grondstoffen en energie’ zorgt GP Groot ervoor dat steeds meer afvalstromen als nieuwe grondstof kunnen worden hergebruikt. Dat spreekt zeer tot de verbeelding", vervolgde Joustra. "Maar als jury zijn we ook gecharmeerd van hun maatschappelijk rol."

Directeur Marcel Wester: "Het klinkt misschien als een open deur, maar dit doe je met elkaar. Het is de kroon op het werk van al onze medewerkers die elke dag weer zorgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening". Refererend naar het aanstaande 100-jarige bestaan voegt hij toe: "Het komt allemaal heel mooi samen."

Horeman vult aan: "Het was voor ons aanvankelijk lastig om tijdens de jurybezoeken onze activiteiten evenredig onder de aandacht te brengen. We doen immers zoveel hier. Maar het belangrijkste is toch, en dat heeft deze verkiezing geleerd, dat we ons op alle fronten inzetten voor een duurzame toekomst."

De OVNH is de meest prestigieuze verkiezing voor Noord-Hollandse ondernemers en wordt beschouwd als de hoogst haalbare onderscheiding. De verkiezing is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip.

Foto: Wim Horeman, Ariane Joustra en Marcel Wester

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl