Nederlandse horlogemerken, ze bestaan. Om hier licht op te schijnen organiseert horlogemaker Kalle Slaap op zondag 5 juni een Dutch Made Horloge Showcase in Café-Restaurant Het Genot van Grootschermer.

Het is voor het eerst dat Nederlandse merken samenkomen onder één dak. Het publiek ziet innovatie en creativiteit van eigen bodem en ontmoet de makers. Er zijn nieuwe modellen en prototypes, zoals horloges met 3D-geprinte stalen kasten in bijzondere vormen, waarvan productie nog niet eerder mogelijk was.

Kalle Slaap is naast horlogemaker ook docent Uurwerktechniek aan de Vakschool Schoonhoven, de enige horlogemakervakschool in het land. Zijn passie is het tot leven wekken van horloges en mechanische klokjes uit oldtimervoertuigen. Kalle's atelier is direct naast Het Genot van Grootschermer.

De Dutch Made Horloge Showcase is op zondag 5 juni van 11:00 tot 16:00 uur in het café-restaurant aan het Noordeinde 12 in Grootschermer.

Pin It
Bekeken: 4540x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/