Alkmaar Centraal

De politie van Amsterdam Centraal Station zoekt getuigen van een ernstige mishandeling, die in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 mei rond 00.20 uur plaatsvond in de volle trein richting Alkmaar en Heerhugowaard. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De mishandeling vond plaats op het balkon van een volle trein op perron 8A. Een man gedroeg zich agressief en schreeuwde tegen de passagiers. Een aantal, waaronder een 27-jarige vrouw, maakten hier opmerkingen over. De vrouw werd bij haar keel gegrepen en met beide vuisten op het hoofd en in het gezicht geslagen.

Het slachtoffer zag kans om aan de noodrem te trekken, maar dat weerhield de man niet om haar aan haar haren naar beneden te trekken en nog vele keren op haar hoofd en gezicht te slaan. Daarna sprong de dader de trein uit en rende weg. Het slachtoffer liep een hersenschudding, een opgezwollen oog en een pijnlijk oor op en is na onderzoek door een dokter met een wekadvies naar huis gegaan.

De politie hield kort na het incident een 31-jarige man uit Almere aan op basis van het signalement. Hij is ’s avonds om 21.00 uur na verhoor heengezonden. Voor een compleet beeld zoekt de politie echter naar getuigen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl