Alkmaar Centraal

Het Country Dance Village festival is afgelast. Het countryfestival, dat zichzelf profileert als het grootste countryfestival van Europa, zou plaatsvinden van 20 tot en met 24 juli in recreatieschap Geestmerambacht, maar vanwege de tegenvallende kaartverkoop heeft de organisatie besloten het festival te verplaatsen naar 2017. Dit schrijft het NHD.

Het zit het recreatieschap Geestmerambacht niet mee op festivalgebied: het hele jaar is er al gesteggel over welke festivals er nu eigenlijk worden gehouden. Het recreatieschap wilde het liefst drie festivals; Indian Summer, dat komend weekend plaatsvindt is nu als enige nog over.

Eerder werd het Saturday Live Festival afgeblazen en zou het nieuwe geesteskindje van festivalorganisator Marco Kuiper, Summer of Love, er misschien voor in de plaats komen. Dat ging aanvankelijk niet door omdat er ook plannen kwamen voor een klein Nederlandstalig festival. Daarna werd dit Nederlandstalige festival toch weer afgeblazen en kwam de weg weer even vrij voor Summer of Love, maar Kuiper moest al snel concluderen dat er geen tijd meer was om Summer of Love te organiseren.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl