Alkmaar, 3 december 2012. Op vrijdagavond omstreeks 20.45 uur raakte een 18-jarige man uit Sint Pancras gewond bij een aanrijding op de rotonde in de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar. Een automobilist reed over de rotonde en sloeg af richting Hertog Aalbrechtweg. Eveneens op de rotonde reed een 17-jarige jongen uit Sint Pancras op een bromfiets. Hij wilde afslaan richting Zeswielen. De auto botste tegen de bromfiets aan, die hierdoor ten val kwam. De bestuurder van de bromfiets liep geen letsel op. Zijn passagier wel. Hij moest voor behandeling worden overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar.

De bestuurder van de auto reed na het ongeval door zonder zijn identiteit bekend te maken. Het ging om een zwarte Peugeot stationwagen. De auto moet door de aanrijding forse schade aan de voorzijde hebben. De politie verzoekt eventuele getuigen van het ongeval of mensen die bedoelde auto hebben zien rijden, om contact op te nemen met de politie in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1157x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/