Alkmaar, 3 december 2012. Op zondagmorgen omstreeks 03.15 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij op de Kanaalkade in Alkmaar. Eenmaal aangekomen trof de politie twee gewonden aan. Het ging om Alkmaarders van 43 en 46 jaar oud. Zij werden met onder anderen mogelijk een ingeklapte long, een afgebroken tand, een gebroken schouder en een gebroken neus voor behandeling overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar. Getuigen hadden de verdachten, drie mannen, de stad in zien rennen. Op basis van het opgegeven signalement werden de drie verdachten in de omgeving aangehouden.

Het ging om een 28-jarige man uit Schagen, een 26-jarige man uit Schagen en een 24-jarige man uit Callantsoog. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de vechtpartij.

Pin It
Bekeken: 1181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/