Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Zaalvoetbal. Al vele jaren het snellere broertje van het reguliere veldvoetbal. Met een zeer serieuze KNVB competitie, maar ook met recreatieve mogelijkheden. Zoals de competitie van Alkmaar Sport. Er is geen KNVB pas voor nodig en er wordt één keer in de twee weken op donderdagavond gespeeld in de nieuwe topsporthal van de volledig verbouwde Meent.

En mocht dat nog steeds te veel zijn, er mogen per team vijftien spelers worden ingeschreven dus één keer per maand spelen kan ook. Bedrijven of vrienden, iedereen is welkom in deze competitie die twee categorieën kent: eentje voor teams die de 'derde helft' in de kantine minstens zo belangrijk vinden als de eerste twee in het veld en eentje voor de teams waarbij de te behalen winst op de eerste plek komt.

Afgelopen week kwam die laatste tot een zinderende finale met de nummer één Restaurant Seasons en de nummer twee Team Overdie die evenveel punten hadden en slechts gescheiden werden door een verschil in doelsaldo van drie punten in het voordeel van Restaurant Seasons. Beide teams moesten op de beslissende avond aan de bak en aan het einde van de avond was de kampioen bekend...

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl