Alkmaar, 4 december 2012. De Helden van Amstel LIVE! komt ook in 2013 weer een bezoek brengen aan Alkmaar. Op zaterdag 6 april brengen Barry Hay, Di-Rect en Waylon hun helden ten gehore in de grootste Amstel kroeg van Alkmaar. De tent zal evenals bij de vorige edities weer neerstrijken naast het AFAS Stadion. Het programma is voor de editie van 2013 flink opgefrist. Met Waylon en Barry Hay zijn er niet alleen nieuwe hoofdartiesten, ook bijna alle helden die voorbij komen tijdens de drie uur durende live show zijn nieuw. Internationale wereldhits van o.a. The Rolling Stones, Elvis Presley, Bruce Springsteen, The Beatles en Lenny Kravitz staan op de menukaart. De avond zal weer afgesloten worden met een DJ.

Vorig jaar trok De Helden van Amstel LIVE! een recordaantal bezoekers in Alkmaar. Bijna 15.000 mensen bezochten toen de enorme festivaltent naast het AFAS Stadion. Tijdens de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE! in januari worden meer locaties voor de tour van 'Helden' in 2013 bekendgemaakt.

De organisatie van De Helden van Amstel LIVE! heeft besloten om de toegangsprijzen te verlagen zodat het evenement voor iedereen toegankelijk blijft. "Door een speciale vroegboekactie is het al mogelijk om vanaf 25 euro De Helden van Amstel LIVE! bij te wonen", aldus Maud Meijboom, Marketing Manager Amstel. Evenals vorig jaar zijn er ook weer speciale kaarten voor het voorste vak en VIP arrangementen verkrijgbaar. Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar wia de website. Reguliere kaarten kosten 35 euro, die van het vak vooraan 45 euro en er is een 'vriendenactie' met 6 kaarten voor 25 euro per stuk. Voor de vroegboekingen en het groepsarrangement zijn beperkt kaarten beschikbaar. Bezoekers kunnen op de site ook terecht voor actuele informatie over het evenement. 

Pin It
Bekeken: 2146x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/