Alkmaar Centraal

Zondag was de allerlaatste dag van Karavaan Festival 2016. Twaalf dagen lang bracht zij bijzonder locatietheater en een festivalhart in V&D Alkmaar met korte voorstellingen, expo's, talkshows, live muziek, workshops en eten & drinken. Karavaan beleefde met ruim 18.000 bezoekers een succesvol debuut vanuit Alkmaar.

Voorstellingen als Drie Zusters, Dijkdrift en Kiemkracht waren veelal uitverkocht. De spelers van Drie Zusters in Bergen aan Zee werden door de Volkskrant geprezen om hun "uitstekende dictie en timing". Oeropera Dijkdrift op landgoed Ter Coulster in Heiloo werd door Trouw omschreven als "meeslepend en gruwelijk locatietheater" en door de Volkskrant als "boeiend en oorspronkelijk muziektheater".

Publiekslieveling van het festival was Lampedusa, op een schip aan het Zeglis in Alkmaar. Het muziektheater kreeg van bezoekers veel positieve reacties zoals "een must see, een must hear en een must cry", "geweldig gespeeld, zeer indrukwekkend" en "tot tranen toe geroerd".

De volgende Karavaan locatietheaterreeks zal eind juli in Hoorn plaatsvinden: 6 dagen lang speelt het woeste muziektheater Heart of Darkness op Marina Kaap Hoorn.

Meer informatie op karavaan.nl. (foto: Kenneth Stamp)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl