Alkmaar, 5 december 2012. Kennemer Wonen en de gemeente Alkmaar ontwikkelen samen een gebiedsvisie Oudorperpolder om zicht te krijgen op hoe de wijk zich binnen 10 à 15 jaar ontwikkelt. Op basis hiervan kunnen op verantwoorde wijze keuzes worden gemaakt en investeringen worden gedaan. De herontwikkeling van het woon-winkelcentrum Polderhof in Oudorp is hiervan een voorbeeld. De gebiedsvisie Oudorperpolder omvat verschillende thema's die bijdragen aan goed wonen in een prettige buurt: onderwijs, voorzieningen wijkeconomie, zorginfrastructuur, groen/buitenruimte en veiligheid.

Kennemer Wonen en de gemeente zien beiden het belang van een visie voor het gebied Oudorperpolder. "Ondanks economisch moeilijke tijden en de grote financiële gevolgen van het regeerakkoord hebben Kennemer Wonen en de gemeente Alkmaar afgesproken dit voornemen weer samen op te pakken", aldus Dick Tromp, directeur-bestuurder van Kennemer Wonen. Wethouder Anjo van de Ven (OPA): "Als de gebiedsvisie Oudorperpolder er straks ligt, kunnen we goed inspelen op de woonbehoefte in de wijk. Zo houden we in de toekomst voor de bewoners een prettig woon- en leefklimaat. Het realiseren van winkelcentrum Polderhof is daarvoor een belangrijke voorwaarde."

Met het opstellen van de gebiedsvisie is realisatie van Polderhof een stap dichterbij. Kennemer Wonen is van plan om boven het winkelcentrum Polderhof in totaal 28 sociale huurappartementen te laten bouwen.

polderhof schets

Pin It
Bekeken: 1855x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/