Het Jeugdzomerkamp van Wijkcentrum De Eenhoorn wordt voor de 35e keer gehouden. Mede dankzij de Rotaryclub De Waag kunnen van zaterdag 20 t/m vrijdag 26 augustus veel meer Alkmaarse kinderen dan voorgaande jaren mee op kamp naar het bosrijke Amerongen.

Jaarlijks zetten vrijwilligers zich in voor een veilig en onvergetelijk kamp, waarbij zorgeloze gezelligheid voorop staat. De jongste groep (7 en 8 jaar), de middengroep (9 t/m 11 jaar) en de tienergroep (12 t/m 15 jaar) krijgen elk een eigen leiding en activiteiten. Op het programma staan sport en spel, een kampvuur en creatieve activiteiten zoals een bonte avond. 

“Financiën mogen geen reden zijn om een kind thuis te laten”, aldus de organisatie van Jeugdzomerkamp Alkmaar. Het is dan ook mogelijk om, indien nodig, de bijdrage van €125 te betalen met AlkmaarPas-bonnen en een korting aan te vragen.

“Het is ieder jaar weer een inspannende en vermoeiende week voor de begeleiders. Maar als vrijwilliger kan ik mij die week nuttig maken. Ik krijg er veel voldoening en oprecht dankbare reacties voor terug. Ik zou het voor geen goud willen missen”. 

Aanmelden voor het kamp of als vrijwilliger (die worden nog gezocht kan via jeugdzomerkampalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 4267x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/