Karavaan programmeerde zondag 5 juni samen met Het Plein het jaarlijkse sluisconcert bij het sluisje in West-Graftdijk. Het concert werd dit jaar verzorgd door The Funky Organizers zijn vijf jonge jongens met talent voor muziek. Theaterfestival Karavaan, dat deze zondag zijn laatste festivaldag beleefde, had Het Plein in contact gebracht met deze band. In het voorprogramma stond ook jong talent, namelijk de 16-jarige Rosemarijn Strijker. Zij timmert succesvol aan de weg met haar zelfgeschreven nummers. 

Het Sluisconcert vindt sinds 2005 plaats op een ponton in het pittoreske sluisje van West-Graftdijk. Dankzij subsidie van de gemeente Alkmaar en het Taqafonds kan dit worden georganiseerd. Bezoekers weten inmiddels dat ze zelf hun stoel en een goedgevulde picknickmand mogen meenemen. (foto: graftderijpinbeeld.nl)

Pin It
Bekeken: 3876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/