Zaterdag 2 juli 2016 vindt de vierde Alkmaarse City Swim plaats. Er wordt gestart vanaf het Verdronkenoord en zoals elk jaar gaat de opbrengst van de City Swim naar een goed doel. Dit jaar is het Familiehuis MCA gekozen. Het Familiehuis biedt goede overnachtingsmogelijkheden voor partners, familie en vrienden van patiënten die vanwege een al dan niet acute opname of langdurige behandeling zijn opgenomen in het ziekenhuis.

De gehele organisatie van de Alkmaarse City Swim draait op vrijwilligers en functioneert als zelfstandige instelling zonder enige vorm van subsidie. Dit jaar kan er voor het eerst worden gekozen uit vier afstanden. Voor wedstrijdzwemmers en recreanten is er 2000, 1500 en 1000 meter; voor recreanten en jeugd tot 16 jaar is er 500 meter. De Alkmaarse City Swim wordt dit jaar gesponsord Victory Plaza en Cyso.

Inschrijven voor de Alkmaarse City Swim kan via www.alkmaarsecityswim/nl/index.php/inschrijven. (foto: Marco Schilpp, archief)

Pin It
Bekeken: 4511x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/