Alkmaar, 8 december 2012. Aan de Amstelstraat in Alkmaar/Oudorp is grond beschikbaar voor 14 starters op de koopwoningmarkt. De basis van het plan is dat een ieder zijn eigen woningbouwplan kan opstellen onder begeleiding van een adviesbureau. Voor mensen die al enige tijd lopen met de wens een zelfontworpen woning te laten bouwen, is er maandag 10 december om 19.30 uur een informatieavond in Ontmoetingscentrum Wijkwaard. Het project is bedoeld voor gezinnen met een jaarlijks maximaal inkomen € 48.000.

Deze woningen worden gerealiseerd als CPO-project. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Stap één is het verdelen van de kavels onder de toekomstige buren, daarna volgt het ontwerpen van het eigen huis. Met elkaar zal men daarna een architect en procesbegeleider en een aannemer uitzoeken. Dit heet collectief particulier opdrachtgeverschap. Stichting KUUB helpt het project op weg. De prijs per woning is naar verwachting € 150.000 - € 200.000 vrij op naam.

Wethouder Anjo van de Ven (OPA): "Bij CPO zijn mensen gezamenlijk opdrachtgever voor architect en aannemer. Het resultaat: woningen die helemaal aansluiten bij wat mensen willen en kunnen kopen. En door deze gezamenlijke aanpak zijn de kosten vaak lager en is de saamhorigheid tussen de eigenaren veel groter."

De informatiebijeenkomst vindt plaats op 10 december van 19.30 tot 22.00 uur in Wijkcentrum Wijkwaard, Muiderwaard 224 in Alkmaar. Inschrijven is mogelijk tot 31 januari. Voor meer informatie klik hier.

Pin It
Bekeken: 2029x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/