Van 25 juli tot en met 19 augustus organiseert zwembad De Beeck op alle doordeweekse dagen van 9.00 tot 12.00 uur zomerzwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. Kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, of die willen starten met zwemlessen kunnen zich aanmelden. Aanmelden kan vanaf zaterdag 11 juni bij de inschrijftafel in Sportcentrum De Beeck.

In zwembad De Beeck zwemmen wekelijks enkele honderden kinderen voor hun A-, B-, C- of zwemvaardigheidsdiploma. De unieke zwemlesmethode, waarbij kinderen al vanaf dat zij 4 jaar zijn kunnen starten met de zwemlessen, zorgt voor een grote zwemvaardigheid en veel plezier tijdens de lessen. 

Om de leskinderen in de zomervakantie een impuls te geven worden in de zomervakantie extra zwemlessen georganiseerd. Er kan gekozen worden voor een losse les, maar ook kan een 5- of 10-rittenkaart aangeschaft worden. Ook kinderen die (nu nog) geen zwemles volgen bij De Beeck kunnen zich aanmelden voor de zomerzwemlessen. Meer informatie is te vinden de website www.debeeck.nl.

Pin It
Bekeken: 3725x
https://ee.itk.ac.id/data/