Alkmaar Centraal

Alkmaar Marketing heeft in Karin Geelink een nieuwe (interim-)directeur gevonden. Geelink volgt daarmee Lieke Danenberg op, die sinds 2011 aan het roer van de citymarketingorganisatie stond.

"Ik heb Alkmaar Marketing leren kennen als een professionele citymarketingorganisatie met gedreven werknemers," vertelt Geelink. "In de afgelopen jaren heeft de organisatie vele succesvolle projecten en campagnes gerealiseerd waardoor de prachtige en veelzijdige gemeente Alkmaar goed op de kaart is gezet . In navolging van mijn voorgangster hoop ik dit met Alkmaar Marketing voort te zetten."

Karin Geelink begon haar carrière in de theaterwereld, waar zij diverse marketingfuncties bekleedde en eindverantwoordelijk was voor events en campagnes, onder andere voor Promotie Podiumkunsten, een landelijke organisatie voor collectieve marketing. In 2014 werd Alkmaar en omstreken haar werkterrein toen zij aantrad als Cultuurmakelaar regio Alkmaar. In deze functie realiseerde zij onder andere een culturele fietsroute en de kunstroute ‘Paardenparade’. Daarnaast maakt Geelink deel uit van diverse bestuurs- en adviescommissies. Momenteel is ze actief als voorzitter van de kunst- en cultuurcommissie van de Gemeente Bergen, als secretaris bij Danstheater AYA Amsterdam en is ze lid Raad van Toezicht van Karavaan. (foto: Iwan Bronkhorst)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl