Alkmaar, 10 december 2012. In Haarlem speelden de waterpolodames van DAW tegen het laag geklasseerde DWT, wat meer tegenstand gaf dan de stand doet vermoeden. Een zeer stroeve start waarin een 2-0 achterstand ingelopen moest worden, gaf pas wat lucht halverwege de wedstrijd. DAW ging na de tweede periode het water uit met een tussenstand van 3-3. In het derde kwart ging het via een voorsprong en weer een achterstand toch nog naar een 5-7 voorsprong. In het vierde kwart kwam DWT via een 5–8 stand nog gevaarlijk terug tot 7–8 omdat zij de DAW dames heel weinig ruimte gaven en constant het initiatief namen. Het eindsignaal gaf de dames eindelijk opluchting, na een matige wedstrijd die in ieder geval geen puntverlies heeft opgeleverd. In de wedstrijd scoorden Saskia Kansen, Bianca Kossen, Linda Schenk, Tamika van 't Hoff, Carlijn Nooij en Diane van Schaik allen één keer, topscoorder was Steffie Nooij met twee goals.

Bekeken: 1227x