Alkmaar, 10 december 2012. Er zijn dit jaar zeven scholen genomineerd voor Onderwijsprijs Noord-Holland en het Alkmaarse Van de Meij college is hier eentje van. De Onderwijsprijs Noord-Holland wordt om de twee jaar uitgereikt aan de beste scholen van de provincie. Er is een prijs voor het best primiare onderwijs en een prijs voor de categorie voortgezet onderwijs. Het Vander Meij college is in de racevoor die laatste, samen met het de Bredero Mavo en het Kolom Praktijkonderwijs De Atlant in Amsterdam, en het A. Roland Holst College in Hilversum. 

De jury maakt op 12 december 2012 rond 15.45 uur de winnaars van de Onderwijsprijs Noord-Holland bekend. Dit zal zij doen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Technisch College Velsen. Alle zes genomineerde scholen presenteren dan hun inzending. De winnaar gaat door naar de finale van de Nationale Onderwijsprijs in maart 2013 in Breda. De Nationale Onderwijsprijs, een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijspromotie (INOP), is ingesteld om de creativiteit en inventiviteit in het onderwijs voor het voetlicht te brengen. De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 1993. Alle provincies ondersteunen het initiatief.

Pin It
Bekeken: 1191x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/