Alkmaar, 11 december 2012. Op woensdag 19 december aanstaande blaast Het Filiaal het beroemde sprookje van Klein Duimpje nieuw leven. Met poëzie van Wim Hofman en prachtige liedjes wordt in de REAAL Zaal van Theater De Vest 'Klein Duimpje, het echte verhaal' gebracht. Klein Duimpje is de kleinste thuis. Zijn moeder is dood, zijn vader heeft geen rooie cent en zijn broers en zusjelief vallen bijna flauw van de honger. Maar Klein Duimpje is ook slimste van het stel. Als vader uit wanhoop alle kinderen in het bos achterlaat, komt hij met de oplossing. Het is Klein Duimpje die de moed erin houdt en ook nog eens iedereen uit de klauwen van de reus redt. 

Na afloop is er een 'Vessie' voor kinderen. Ze kunnen verkleed als Klein Duimpje op de foto en gratis limonade krijgen. De voorstelling is voor iedereen vanaf 5 jaar.

Klein duimpje

Pin It
Bekeken: 1765x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/