Alkmaar, 12 december 2012. Op donderdag 27 december komt Douwe Bob naar Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Hij won eerder dit jaar de VARA/BNN-competitie 'De beste singer-songwriter van Nederland'. Al vanaf het begin van de televisie uitzendingen werd de 19-jarige Douwe Bob door de kijkers én de vakjury geprezen vanwege zijn talent en geluid. Zijn invloeden haalt Douwe Bob vooral uit de oude meesters: Bob Dylan, James Taylor en oude country van onder meer Johnny Cash en Willie Nelson. Inmiddels is zijn eerste single Multicoloured Angels een feit. Douwe Bob staat de 27e in een driedubbelconcert met Mark Lotterman en Anne Groen.

Mark Lotterman bracht onlangs zijn derde album Funny uit. Met zijn rauwe composities en intense voordracht past deze eigenzinnige singer-songwriter naadloos in het rijtje van Tom Waits, Leonard Cohen en Nick Cave. Hartverscheurend en intens, waarbij zijn verhalende teksten zowel banaal, komisch als triest voor de dag komen. In het voorprogramma staat singer-songwriter Anne Groen uit Noord-Scharwoude. "Anne Groen zorgt meteen voor kippenvelmomenten met haar indrukwekkende stem, haar grote bereik en prima gitaarspel", schreef 3voor12. Het concert start om 20:00 uur en kaarten zijn via de website van Cool te reserveren.

Pin It
Bekeken: 1992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/