Drie karateka’s van Sportinstituut Tom van der Kolk hebben zondag een podiumplaats behaald bij de Funakoshi Cup in de Hoornse Vaart, waar ook diverse buitenlandse clubs aan deelnamen. Irisa Kasirin (8-9 jaar, oranje band) behaalde het zilver, Sacha Kruijer en Janine Zuiderduin (beide meisjes junioren) namen het brons weg uit de thuishaven van de Alkmaarse concullega's Funakoshi.

Voor Sacha en Janine gold de Cup als meetmoment. De podiumplaats leverde wedstrijdpunten op bij de karatebond, die uitzending naar internationale toernooien kunnen opleveren.

Het laatste toernooi van het seizoen staat volgende week op de agenda: de Karate Cup Buitenveldert. Daarna is het genieten van een welverdiende vakantie en op naar wat een bijzonder karateseizoen belooft te worden met in december de tweeweekse stage naar Japan!

Pin It
Bekeken: 3415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/