Alkmaar, 12 december. Het loopt weer tegen de kerst. De tijd voor krantenbezorgers om een kaartje en kerstwensen af te geven. Helaas ook de tijd voor oplichters en andere criminelen om hun slag te slaan. En zoals gebruikelijk bij oplichting zijn ook hier vaak de ouderen onder ons die daarvan het slachtoffer worden. Op woensdagmiddag omstreeks 17.15 uur kwam bij een 89-jarige vrouw aan het Kwerenpad in Alkmaar een jongen aan de deur met een kerswens van een Weekblad. De vrouw vroeg de jongen even binnen te komen zodat zij wat geld kon pakken. Tegelijk met de krantenbezorger kwam ook een tweede jongen binnen. Toen beide jongens met wat kleingeld en een handdruk weer weg waren gegaan, bleken een sieradendoosje en een notebook verdwenen te zijn.

De politie adviseert geen vreemden binnen te laten. Leg wat kleingeld klaar zodat u bekende krantenbezorgers direct bij de voordeur iets kunt geven. Eventuele getuigen of slachtoffers worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Pin It
Bekeken: 1280x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/