Alkmaar Centraal

Het is een megaproductie, de voorstelling die balletschool Attitude en het Regionaal Jeugdorkest Artiance in juli uitvoeren in Theater De Vest. Niet minder dan 80 muzikanten en 150 dansers staan samen op het podium tijdens ‘The Sound of Ballet’. Er stonden al twee voorstellingen gepland, daar is nu wegens grote belangstelling een derde aan toegevoegd.

Hoewel de deelnemende artiesten allemaal amateurs zijn, heeft het groots opgezette ‘The Sound of Ballet’ een professionele uitstraling, want kijken naar bijna 150 dansers die worden begeleid door een live orkest is een belevenis op zich. De toelichting van de verteller, Bram van Oers, versterkt deze beleving nog. Hij neemt de toeschouwers mee op een reis langs de Notenkraker van Tsjaikovski en diverse andere muziekstukken. Ook werkt hij samen met het publiek waardoor de voorstelling op een verrassende manier interactief wordt. 

Er stonden al shows gepland op 9 juli 19.30 u en 10 juli 14.30 uur. Daar is nu een show op 10 juli om 11.00 u aan toegevoegd. De Shows vinden plaats in Theater De Vest. Meer informatie is te vinden op www.balletschoolattitude.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl