Alkmaar Centraal
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 648 niet laden

Alkmaar, 14 december 2012. Na de kerstvakantie start op drie locaties in Alkmaar de cursus 'Fit & Veilig'. De cursus wordt aangeboden voor verschillende doelgroepen; onder andere 55+'ers en vrouwen van allochtone afkomst die letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen wil staan. Een weerbaarheidsdocent zal er met behulp van eenvoudige fysieke oefeningen ('Fit') voor zorgen dat vrouwen de wereld om hen heen weerbaarder en met meer zelfvertrouwen tegemoet kan treden ('Veilig').

Gedurende 8 weken komt zijn er in de ochtend bijeenkomsten van een uur om gezamenlijk aan de weerbaarbaarheid te werken. Tijdens de trainingen worden door middel van oefeningen onderwerpen als lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling, intuïtie en verdedigingstechnieken geoefend. Daarnaast wordt er in de laatste les een persoonlijk beweegadvies gegeven en wordt er ondersteuning gegeven voor diegenen die van plan zijn om te blijven sporten.

De cursussen worden gegeven in MFA Mare Nostrum, Buurthuis Melis Stoke en de gymzaal aan de Slochterwaard. Voor informatie en/of aanmelding kan men van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur contact opnemen met Activiteitenbureau de Wering Alkmaar (website).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl