Van 25 juni tot 14 augustus vindt in de Grote Kerk Alkmaar een bijzondere expositie plaats: ‘Gelukzoekers’. Fotograaf Rick Akkerman maakte 50 portretten van asielzoekers die graag hun verhaal vertellen. Een speciale Stadsroute leidt langs negen succesvolle ondernemers, die vanuit een ander land naar Alkmaar kwamen om geluk te zoeken.

De foto-expositie wordt op 25 juni feestelijk geopend door mensen die nu in het AZC wonen. De opening is vanaf 21.30 uur in de Grote Kerk Alkmaar. De toegang is gratis.

Verder vindt op 9 juli het Wereldweekend plaats. Hierbij staan samenkomen, kunst, muziek, eten en drinken centraal. Onder andere Orkest Tegenwind, Mihira en Orchestre Partout verzorgen op zaterdag 9 juli een optreden. Op 10 juli zijn er voor de bezoekers gerechten uit Syrië, Libanon, Irak, Iran, Eritrea en Oekraïne. Meer informatie is te vinden op www.grotekerk-alkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/