Alkmaar Centraal

De fractie van GroenLinks Alkmaar riep in mei Alkmaarders op om mensen of organisaties te nomineren voor een groen lintje. Groene lintjes zijn bedoeld voor mensen en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, natuur en milieu.

Voor het groene lintje van 2016 zijn inmiddels veertien nominaties binnengekomen, waarbij opvallend veel bedrijven en winkels. De genomineerden zijn: De Blok Conceptstore, Soepp, Dreamcatcher Vintage, Van Boer tot Bord, Wereldwinkel Alkmaar, Stichting Kook, Boer Jeroen Konijn/Natuurlijk Genoegen, Urban Earthship, Vogelwerkgroep Alkmaar, Stichting Oudorperpolder, Stadspark Oude Kwekerij, Vrijwilligers Westelijke Eilandspolder, de boswachter van de Eilandspolder Onno Steendam, en actievoerster Janet Westerhof. Op de website van GroenLinks Alkmaar worden de nominaties nader toegelicht.

De uitslag houdt GroenLinks nog even spannend. De winnaars worden op vrijdag 24 juni feestelijk bekend gemaakt op Stadsstrand De Kade in Alkmaar. Belangstellenden zijn uitgenodigd om vanaf 17.00 uur aanwezig te zijn. Om 17.45 zal de uitreiking van de lintjes plaatsvinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl