Op de heuvel in Park Oosterhout vindt maandag 20 juni vanaf 13:00 uur een zeepkistenrace plaats. De dertien 'racewagens' vormen de proeve van bekwaamheid van brugklassers van het Vakcollege Techniek op PCC Oosterhout. Het belooft een spannende strijd te worden!

In het voorjaar kregen de zestig leerlingen in groepjes de opdracht om een zeepkist te ontwerpen en de afgelopen weken is hard gewerkt aan de dertien wagens. Ook aan de 'look' wordt gedacht. Bijna elk team bedacht slimmigheidjes voor meer snelheid en bijna elk team is er ook van overtuigd te zullen winnen.

Het project maakt deel uit van het sterk praktijkgerichte Vakcollege Techniek. Vanaf dag één gaan de leerlingen een derde van de tijd praktisch aan de slag met techniek, moderne technologie, onderzoek en 'design'. Ze maken kennis met technische beroepen, bezoeken technische bedrijven en ze leren de fijne kneepjes van het vakmanschap.

Pin It
Bekeken: 4279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/