Bewegingsonderwijs en buitenspelen geeft een grotere kans op ongevallen dan een les rekenen, maar dat betekent niet dat bewegingsdocenten moeten doorslaan extreme veiligheidsmaatregelen. Het is echter de vraag wat de juiste veiligheidsmaatregelen zijn en wat aanvaardbaar risico is. Daarom organiseert Alkmaar Sport dinsdag 5 juli van 19.00 tot 22.00 uur in sportcomplex De Meent een cursus waarin op deze vraag antwoord wordt gegeven. Vakleerkrachten in het bewegingsonderwijs en andere geïnteresseerden kunnen zich voor € 75,- aanmelden voor deze cursus via www.alkmaarsport.nl/inschrijven.

Tijdens deze training worden er vragen beantwoord als: Is er een maximale groepsgrootte? Moeten er matten liggen bij het ringzwaaien? Is apenkooien verboden? Wie is er aansprakelijk bij een ongeval? Hoe is de wetgeving geregeld voor leerkrachten met een beperkte bevoegdheid? In hoeverre mag je afgekeurd materiaal gebruiken? 

De training wordt verzorgd door Bastiaan Goedhart en is tot stand gekomen met behulp van Brechtje Paijmans, advocaat en gepromoveerd op de zorgplicht van scholen. De kosten bedragen € 75,- per deelnemer. 

Pin It
Bekeken: 3825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/