Alkmaar Sport organiseert in de zomervakantie een uitgebreid sport- en beweegprogramma voor 50+’ers in en om sportcomplex De Meent. Door een samenwerking met Alkmaar Marketing krijgen AlkmaarPas-houders € 2,50 korting.

Dit jaar organiseert Alkmaar Sport voor het eerst ook in de zomervakantie een sport- en beweegaanbod voor de doelgroep 50+. “Voor ons is het ook nieuw, dus we zijn benieuwd hoeveel interesse er is. Inschrijvingen voor sporten als yoga, bodyfit en qigong lopen erg goed. Dat AlkmaarPas-houders nu een mooie korting krijgen is natuurlijk een mooie stimulans om zo’n nieuw sportprogramma tot een succes te maken,” aldus Mirjam van der Welle, sportcoördinator bij Alkmaar Sport.

Zowel de al sportende Alkmaarders die in de zomer door willen sporten als degenen die kennis willen maken met het aanbod van Alkmaar Sport worden uitgenodigd om zich in te schrijven. De variatie in het aanbod is groot: er kan gekozen worden uit wandelen, fithockey, yoga, schermen, qigong, fietsen, zomerzumba, wandelvoetbal, Fit & Veilig en bodyfit.

Aanmelden kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur via 072-5489297. De kosten voor drie lessen bedragen € 10,-, inclusief een kop koffie na afloop. AlkmaarPas-houders die bij betaling hun pas laten zien ontvangen € 2,50 korting. De sporten vinden allemaal plaats bij sportcomplex De Meent. Meer informatie is te vinden op www.alkmaarsport.nl/ouderensport.

 

Pin It
Bekeken: 3744x
https://ee.itk.ac.id/data/