Donderdag rond 20:20 uur is in Bergambacht een quad gestolen tijdens een "proefrit". Het gaat om een oranje Yahama Banshee 350 met kenteken 90-PL-FL. De quad is om 22:23 uur op de A9 bij de Wijkertunnel met twee mannen erop gefotografeerd en rond middernacht voor het laatst gezien op de kruising Westtangent - Saffier in Heerhugowaard.

Degene die de quad voor een "proefrit" meenam was Nederlands, ongeveer 2,10 m lang met kort blond haar. Hij had een zeer groot litteken op zijn rechter schouder van onder naar boven, net alsof iemand zijn arm er af had proberen te snijden.

De zus van het slachtoffer, Jolanda Burger, meldt dat de tip die leidt tot de vondst van de quad €1.000 waard is. "Deze mannen hebben er al meer gestolen". Wie meer denkt te weten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Laat het Jolanda weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Heerhugowaard Centraal ook even weten.

Pin It
Bekeken: 3571x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/