Alkmaar Centraal

Vrijdag opende zwembad de Hoornse Vaart twee nieuwe stoomcabines. Ze zijn geïnstalleerd ter ere van het 35-jarig bestaan van het sportcomplex en de ingebruikname betekent meteen de start van vier Wellness weken. 

“De whirlpools zijn ontzettend populair. Recreatieve zwemmers, maar ook wedstrijdzwemmers uit het 50-meterbad ontspannen al bubbelend met de etherische oliën,” vertelt Eddy Bakker, manager exploitaties van Alkmaar Sport. “Uit enquêtes is gebleken dat er vraag was naar deze stoomcabines om zo de wellness ervaring uit te breiden.”

De stoomcabines produceren zowel stoom als een rustgevende geur. “Stomen versterkt het immuunsysteem en houdt het lichaam gezond. Daarnaast vergemakkelijkt stomen de ademhaling,” motiveert Bakker de aanschaf. Na afloop van het stoomprogramma starten de douches zodat men zich kan afspoelen.

Tot vrijdag 16 juli ontvangen bezoekers bij ieder muntje voor de whirlpools of stoomcabines een tweede gratis. Muntjes zijn voor €2,50 te koop bij de receptie en in de horeca. Meer informatie op hoornsevaart.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl