Alkmaar, 18 december 2012. De Alkmaarse cultuur- en conferentieruimte Hal 25 in Overstad beleeft alweer haar derde muziek-, film- en loungefeest op Tweede Kerstdag. Bezoekers krijgen ter plekke vers gemaakte stamppot, gedichten, theateracts, en straatmuziek van de kleinste fanfare van Nederland, de prachtfilms Sound of Music én Antichrist en een beeldentuin met levende kippen voorgezet. Voor de jongste bezoekers is er een speciale KinderBios ingericht met grappige korte kerstspecials. Kok Schraalhans maakt dit jaar een biologische hachee met hete hufters uit de Mijzerpoldertuin. Er is ook een vegetarische variant. Als dessert serveert hij een mooie hangop met vruchtengelei.

Op het affiche van het kerstevenement prijkt de familiefilm 'The Sound of Music' Bijna 3 uur lang romantiek en meezingen. Als tegenhanger staat de zeer indringende film van Lars von Trier, 'Antichrist' op de rol. De films kan je genieten, zittend in een enorme huiskamer met een hapje en een drankje én je eigen koptelefoon voor een perfect geluid. De Simpele Zielen, Nederlands kleinste fanfare, spelen hun longen uit hun lijf. Kunstenaars hebben een fantastische beeldenwereld met rondscharrelende kippen gebouwd waar vanuit zij optochten ondernemen in de hal. Een dichteres leest regelmatig voor uit eigen werk.

Het evenement vindt plaats op 2e Kerstdag van 16:00 tot 24:00 uur. HAL 25 is gelegen aan de Pettemerstraat 15, in Alkmaar Overstad. Toegaing is 5 euro voor 12 jaar en ouder. Ga naar de website voor meer informatie.

Pin It
Bekeken: 1860x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/