Alkmaar, 19 december 2012. Begin juli 2012 heeft de Raad van State de laatste belemmeringen weggenomen voor de bouw van een zorgboerderij aan de Kanaaldijk 264 in Koedijk. Op deze locatie komen 24 ouderen te wonen die wegens dementie altijd speciale zorg nodig hebben. MagentaZorg uit Heerhugowaard huurt straks deze nieuwe zorgboerderij van Ymere. Daarmee kan Magenta deze zorg bieden in een optimale en beschermde omgeving in Koedijk. De bouw wordt hervat op 4 februari 2013 en de oplevering staat op 1 december gepland. Ymere heeft omwonenden vorige week persoonlijk en per brief geïnformeerd over de voortgang.

Het woonzorgcomplex aan de Kanaaldijk is ontworpen voor drie groepen van acht bewoners. Door de juridische procedure is de bouw in het verleden stilgelegd. De afgelopen maanden is Ymere bezig geweest met de aanbesteding en noodzakelijk papierwerk. Deze week is de aannemer enkele dagen aan de slag om het perceel gereed te maken voor de doorstart. Ymere is een partnerschap aangegaan met MagentaZorg om mensen die in de regio Noord-Kennemerland permanente zorg nodig hebben door dementie een prettige, veilige en vertrouwde woonomgeving te bieden. Magenta heeft in de regio een goede naam opgebouwd met haar verpleeg- en verzorgingshuizen en staat bekend om de vele activiteiten op het gebied van zorg en welzijn.

 
 
Pin It
Bekeken: 1666x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/