Alkmaar, 19 december 2012. Argus zal voor de tweede keer gaan in samenwerking met Kern8 de disco party "You should be dancing" organiseren. Het is een feest bestemd voor mannen en vrouwen vanaf dertig jaar die zin hebben in een feest, zonder zich ongemakkelijk te voelen tussen erg jong publiek. De eerste editie op 24 november leverde positieve reacties op en er werd al snel gevraagd naar wanneer er opvolging zou zijn. Een aantal reacties waren dat men een topavond had, ouderwets gezellig feestje, en dat men lekker had gedanst op goede herkenbare muziek, ongedwongen sfeer en nog meer van deze kreten. Argus en Kern8 zijn blij te horen dat bezoekers het feest leuk vonden en dat er vraag was naar een vervolg. Dit vervolg is opgezet en zal uitvoering krijgen op zaterdag 2 december.

Argus heeft een paar dj's gevonden die de geweldige muziek uit de jaren '70 en '80 willen gaan draaien en daar doorheen krakers zullen draaien. "You should be dancing" is een uitnodiging om dertig-plussers lekker te laten dansen op de herkenbare muziek uit de jeugdtijd. Er zal voor aankleding gezorgd worden door de Maskerade uit Heerhugowaard. Argus is gevestigd aan de Sperwerstraat 15 te Alkmaar. De entreeprijs is 5 euro. De website van Argus is onder constructie, dus er is op dit moment geen aanvullende informatie beschikbaar.

Pin It
Bekeken: 1623x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/