Alkmaar Centraal

‘Help onze dirigent uit de brand!’ Dat is letterlijk en figuurlijk het doel van het benefietconcert op zaterdagavond 2 juli in De Rietschoot in Koedijk. De koren van Olaf van Rijn hebben de handen ineengeslagen om geld in te zamelen waarmee de dirigent een nieuwe start kan maken. Van Rijn had zijn zangstudio en opslag op de Otterkoog, maar die werd donderdag 9 juni bij een hevige brand totaal verwoest.

Bezoekers van het concert kunnen genieten van maar liefst vier bekende Noord-Hollandse koren: Pop- en showkoor Heartbeat (Koedijk), DonnAcapella (Alkmaar), sWing (Heiloo) en Vocalgroup Crown (Wieringerwaard); alle onder leiding van Olaf van Rijn. “Elk koorlid werkt belangeloos aan het concert mee”, vertelt initiatiefneemster Annemieke van Maanen, samen met Francis Keek initiatiefnemer van de hulpactie. “Ook de Rietschoot heeft ons de ruimte kosteloos ter beschikking gesteld. De reacties van mensen die hulp aan bieden is hartverwarmend. We hopen dan ook op een grote opkomst op de benefietavond.”

Kaarten kosten €7,50 en zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en het aantal kaartjes. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Het concert begint om 20.30 uur. Het adres van ontmoetingscentrum De Rietschoot is Saskerstraat 22, 1831 CR Koedijk. Meer informatie en donatiemogelijkheden zijn te vinden via de Facebookpagina’s ‘Olaf helpen opstarten’ en ‘Benefietconcert help Olaf uit de brand’.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl