Alkmaar Centraal

Het Nieuwe Warenhuis, in de voormalige V&D, is deze zomer dé culturele en creatieve hotspot in Alkmaar. Ook K1 Cultmedia doet hieraan mee, en organiseert meerdere activiteiten.

Donderdag 23 juni vinden de Midzomer recordings plaats waarbij bands tussen 19 en 22 uur de gelegenheid wordt geboden om een live gezongen en gespeelde videoclip op te nemen. Dit kost 75 euro, inclusief montage. Er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar hiervoor, dus snel aanmelden is verstandig. 

Zaterdag 2 juli staat er een filmavond op het programma, georganiseerd door Het Moment. Ook is het ViDeolab er, een pop-up filmstudio voor mensen die aan de slag willen met film en video maken. Het is het idee dat mensen zelfstandig aan het werk gaan. De studio is daarom alleen op afspraak te huur, voor 25 euro per uur. In overleg kan dit zowel overdag als 's avonds, doordeweeks of in het weekend.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat K1 Cultmedia tot dusver in de planning heeft; er komen nog andere activiteiten. Wie zelf een goed idee heeft kan dat laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of contact opnemen met Ron Hamers op 06-30726074 of Marianna Bouquet op 06-12914738.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl