Zondag 26 juni organiseert Rotary Alkmaar de Waag samen met Cultuurpark de Hout van 13.00 tot 18.30 uur het festival HoutPop. In de muzieknis in de Alkmaarder Hout treden vijf bands op. De middag start om 13.00 uur met de rockformatie mAaS, gevolgd door Dennis O’Bell. Vanaf 15.45 uur is het podium voor Straatgeluid en daarna voor Final Touch. De middag wordt afgesloten met een optreden van Lisa & the Lumberjacks. Verder is er het Beatles Paviljoen, de popquiz 1960-2016, Judith Slijkerman in Kunstnest en kinderactiviteiten.

De presentatie is in handen van deejay en presentator Dick van der Kolk. Met de opbrengst van de middag wil Rotaryclub Alkmaar de Waag Alkmaarse kinderen die normaal niet met vakantie kunnen een onvergetelijke vakantieweek bezorgen. Zij werken hierbij samen met De Eenhoorn. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.cultuurparkdehout.nl.

Pin It
Bekeken: 4537x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/