Alkmaar Centraal

Cool kunst en cultuur organiseert in juli en augustus een speciale zomereditie van Route 65, de culturele route voor 65-plussers. Deze editie staat geheel in het teken van Brazilië. Iedereen van 65 jaar of ouder uit Heerhugowaard en omgeving kan meedoen met diverse activiteiten rond dit kleurrijke land.

Voor deze Braziliaanse zomereditie van Route 65 staan er weer diverse activiteiten op het programma. Zo kan men het swingende sambaritme leren spelen op de percussie, een lezing volgen over de grote Braziliaanse architect Oscar Niemeyer en staat het Braziliaanse carnaval centraal in de schilderworkshop van Rem de Boer. Naast de workshops zijn er diverse gratis optredens op het Coolplein zoals van Earthquake Brassband en van Latinzangeres Tamara Maria die op geheel eigen wijze de Latin-versie van diverse Beatlesnummers ten gehore brengt.

65-plussers die willen deelnemen aan de activiteiten van Route 65 van Cool kunst en cultuur maar niet zelfstandig naar Cool kunnen komen kunnen rekenen op begeleiding van een enthousiast vrijwilligersteam. Het Route 65-team komt, indien gewenst, ook bij de geïnteresseerden op bezoek om meer te vertellen over de culturele route. Tevens bespreken zij de mogelijkheden om samen deel te nemen aan activiteiten. Meer informatie hierover is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 534 7662.

Het programmaboekje met alle activiteiten is af te halen bij de servicebalie van Cool kunst en cultuur (Coolplein 1 in Heerhugowaard). De activiteiten zijn ook terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. In verband met de grote animo dient er voor de activiteiten (met uitzondering van de gratis optredens) gereserveerd te worden via de website of bij de servicebalie van Cool.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl