Alkmaar, 20 december 2012. Bij de nieuwe tentoonstelling over het Beleg van Alkmaar in 1573 is een spannend en interessant opdrachtenboekje ontwikkeld. Ben je tussen de 8 en 88 jaar en denk je alles al te weten over het beleg? Het Stedelijk Museum daagt mensen uit om te komen speuren met het Victorie Onderzoek boek. Het boekje kost 2 euro en is vanaf 22 december verkrijgbaar aan de balie. Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis entree tot het museum. Er is ook een de actie met IJsplein Alkmaar.

Het is het jaar 1573....Het Spaanse leger staat voor de poort! Wat gaat er gebeuren? Beleef het spannende verhaal van zeven weken beleg en de Victorie van Alkmaar. Ontdek het verhaal van stadspensionaris Nanning van Foreest en leef mee met boerenzoon Dirk, de jonge stadse Cornelia, Juan de Spaanse soldaat en Jacob de Geus. Het museum is open van dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur (gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag).

Tot en met zondag 6 januari heeft Stedelijk Museum Alkmaar samen met IJsplein Alkmaar een leuke kortingsactie voor gezinnen. Wie het museum bezoekt, krijgt een bon waarmee ouders gratis kunt meeschaatsen met hun kinderen. Normaal kost een kaartje 5 euro inclusief schaatsverhuur. Wie eerst gaat schaatsen, kan bij de ticketverkoop van de ijsbaan twee kortingsbonnen voor het vernieuwde museum krijgen. De kosten zijn 5 euro in plaats van 8 euro entree (kinderen hebben al gratis toegang). Het museum Alkmaar is open van dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur, maar wel gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Pin It
Bekeken: 1889x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/