Alkmaar Centraal

Cool kunst en cultuur sluit het theaterseizoen af met een recordaantal verkochte theaterkaarten. Na het Cool Bluesfestival stond de teller op ruim 36.200 tickets; het hoogste aantal ooit en 18% meer dan vorig seizoen. Naast Heerhugowaarders, weten ook steeds meer mensen uit de regio en zelfs van buiten de provincie Cool te vinden. 

Dit jaar waren er veel uitverkochte voorstellingen, zoals die van Bert Visscher, André Kuipers, Ali B en Rhythm of the Dance. Ook (nog) minder grote namen als Her Majesty, Yentl en de Boer en Skotwal trokken volle zalen. De best bezochte jeugdvoorstelling was Woezel en Pip, tijdens het jaarlijkse Peuter- en Kleuterfestival. De ‘kleine-zaal-voorstellingen’ uit de serie Nieuwe Lente trokken ook op steeds meer bezoekers, met talent als Jakop Ahlbom, B-Movie Orchestra en Golden Palace.

Het seizoen 2016-2017 is veelbelovend. In september wordt afgetrapt met een uitverkochte zaal voor Sara Kroos. Ook Theo Maassen was vrijwel direct uitverkocht en voor Karin Bloemen en Marc-Marie Huijbregts zijn nog slechts enkele kaarten vrij.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl