Ook voor jonge kinderen is het belangrijk om veel te bewegen. Daarom organiseert Alkmaar Sport op vrijdag 22 juli organiseert Alkmaar Sport een ouder-kindsportinstuif 'Beweegkriebels' voor 0- tot 4-jarige kinderen en hun ouders. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen zij zich sportief vermaken op het kunstgrasveld in sportcomplex De Meent.

De kosten bedragen €4,- per kind bij online voorinschrijving of € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Begeleiders hebben gratis toegang. Dit is inclusief koffie en thee en wat lekkers voor de begeleiders.

Met ‘Beweegkriebels’ worden baby’s, dreumesen en peuters uitgedaagd om te spelen en te bewegen. De sportbegeleider van Alkmaar Sport zet allemaal leuke spelletjes voor de jonge kinderen klaar. Inschrijven kan online via www.alkmaarsport.nl/inschrijven

Naast het aanbod voor de allerjongste kinderen organiseert Alkmaar Sport in de zomervakantie ook activiteiten voor kleuters van 4-6 jaar, jeugd van 8-14 jaar en 50+’ers. Het totale aanbod is te vinden op www.alkmaarsport.nl.

Pin It
Bekeken: 3983x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/