Alkmaar Centraal

Net als voorgaande jaren wordt ook in 2016 de ‘van Alkmaar de Victorie prijs’ uitgereikt. Tijdens het Ondernemend Alkmaar-gala, dat maandag 4 juli plaatsvindt in de grote Sint Laurenskerk, maken alle genomineerde ondernemers kans om deze prijs in de wacht te slepen.

Het nomineren van kanshebbers gebeurde door ondernemers zelf. Na de voorrondes zijn negen kanshebbers gekozen, verdeeld over de drie dategoriën ‘ondernemer van het jaar’ , ‘onderneming van het jaar’ en ‘retailer van het jaar’. De laatste en spannendste ronde is inmiddels ingegaan, namelijk het werven van stemmen. Tot en met 3 juli kan er via de website van Ondernemend Alkmaar worden gestemd op de kanshebbers .

In de categorie ‘ondernemer van het jaar’ zijn de kanshebbers Rein Pastoor en Claudia Veen van Golden Tulip Alkmaar, Niels Greidanus van Alterdesk en Job van Halst van Qball Internet. In de categorie ‘Onderneming van het jaar’ zijn dat Blom Kraanverhuur, Breinstein en Segesta, en in de categorie ‘Retailer van het jaar’ Snackhouse Lobo, Boss Store en 786FRIDGE.

De ondernemersprijzen van Alkmaar zijn in 2008 ontstaan om het ondernemerschap te promoten en de uitschieters daarin te belonen, maar ook om Alkmaar te promoten als de plek voor ondernemers om zich te vestigen. Tijdens het gala wordt ook de Cornelis Drebbel Award uitgereikt voor het meest talentvolle, creatieve, innovatieve ICT-bedrijf. Meer informatie is te vinden op www.ondernemendalkmaar.nl. (foto: Marjolein Ansink)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl