Alkmaar Centraal

Popacademie Popup organiseert een grote zangtalentenjacht voor popmuzikanten van 12 jaar en ouder uit regio Alkmaar. ‘Just Sing’ is opgezet om zangtalent verder te ontplooien en hun stem te laten horen. In de jury zit onder andere Sandra van Nieuwland, die bekend werd via The Voice of Holland.

Tot en met zaterdag 24 september kan talent een auditie insturen, waarna de jury bepaalt wie op zondag 16 oktober live auditie mag komen doen in Artiance. Op zondag 20 november zal de grote finale zijn in Podium Victorie.

Edison-winnares Sandra van Nieuwland is jurylid, net als Angelo Nannings (Van Huys Uit). Ook Amanda Muller, zangdocente van Artiance en zangeres bij D-Sign en SYA, is van de partij, net als Robin van Veen, zangcoach bij The Voice en het Junior Songfestival.

De juryleden geven ook zang-coaching aan alle 15 finalisten, ter voorbereiding op de grote finale.  Op de finaledag worden ze begeleid door de band D-sign. De winnaar mag een bijzonder live optreden doen in Alkmaar. Meer informatie of inzending en de talentenjacht zelf op popupalkmaar.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl