Alkmaar, 06 januari 2013. Zondagmiddag is in de Grote Beerstraat een vrouw neergestoken. Ze raakte daarbij gewond aan haar buik en borst. De dader, een man die volgens omwonenden verliefd op haar was, ging er na zijn daad vandoor op een fiets met grijs/blauwe fietstassen. De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en de politie is onmiddelijk een zoekactie begonnen waarbij ook Burgernet en een helicopter zijn ingezet. Met een speurhond is de politie op zoek gegaan naar het wapen waarbij onder andere een ondergrondse container is doorzocht. Volgens getuigen heeft de man eerst anderhalf uur op de vrouw staan wachten omdat hij niet om zou kunnen gaan met haar afwijzing.

[UPDATE, nog niet bevestigd] Na een tip heeft de politie de dader weten te lokaliseren en is hij neergeschoten in de omgeving van de Koorstraat. 

Pin It
Bekeken: 1238x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/