Alkmaar, 8 januari 2013. Het Peuterfestival komt op woensdag 23 januari weer naar Theater De Vest. Een bijzondere belevenis voor peuters en jonge kleuters vanaf 2 jaar, waarbij ze kennismaken met theater in vele vormen. Dit jaar in een nieuw jasje. Vernieuwde, rustigere opzet Theater De Vest zet het hele theater in en verspreidt de activiteiten over het gebouw. In de theaterzalen zijn mooie voorstellingen te zien: Cees Brandt speelt Kapsalon het Knippertje, Theater Terra komt met Kikker leest voor en Frank Groothof brengt JazzBabar. Op de bovenfoyer kan naar hartenlust gespeeld worden in de theaterspeeltuin Op de Noord- en Zuidpool. In dit poollandschap ontdekken kinderen vreemde voetstappen in de sneeuw, zwemmen ze op de rug van een zeehond of springen ze op ijsschotsen richting de pinguïn puzzelwand. Beneden in foyer kunnen de kinderen tekenen en komt Ageeth de Haan haar liedjes zingen.

In de Grote Zaal speelt Cees Brandt Kapsalon het Knippertje. Kapper Harrie is trots. Helemaal eigenhandig heeft hij een pracht kapsalon uit de grond gestampt, zegt-ie, maar dit is misschien niet helemaal zo. Assistent Hein wil ook dames knippen, maar Harrie ziet dat niet zitten. Hij knipt al veertig jaar heren, dus waarom zou hij ineens dames moeten knippen? Maar dan blijven de klanten weg. Om niet
ontslagen te worden, besluit Hein zich stiekem te verkleden als klant. 

Iedereen met een kaartje voor het festival kan in de foyer genieten van de liedjes van Ageeth de Haan. Deze zangeres en theatermaakster brengt PipaPanda en haar wilde dierenvriendjes naar het theater. Ze zingen en dansen de populairste crècheliedjes van de succesvolle cd Bijt-ie in je bil!. De kinderen kunnen natuurlijk lekker meezingen, ook met de nieuwe liedjes.

Het Peuterfestival vindt plaats op woensdag 23 januari in Theater De Vest. Toegangskaarten kosten € 8 en kunnen worden gereserveerd via de kassa van Theater De Vest de website. Vanaf 09.00 uur is het theater open. In Grand Café De Studio (naast het theater) is er een glas Eskimolimonade verkrijgbaar.

 

Pin It
Bekeken: 1719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/