Onlangs plaatste een vrouw beelden op Facebook van een man die dinsdagmiddag bij Winkelcentrum De Mare zijn geslachtsdeel aan kleine kinderen getoond zou hebben. Hij zou ook veel naar kinderen kijken en 'rare grapjes' uithalen.

De politie heeft het filmpje veiliggesteld en verwijderd en nam aangifte op. De bekende man kreeg bezoek van de wijkagent, die tevens hulpverlening inschakelde. De man zal nog verhoord worden.

Op de Facebook pagina van Politie Alkmaar wordt fel gereageerd op de beschuldigingen en er wordt gesproken van een hetze. Een aantal stelt de 'schennispleger' die middag gezien te hebben en dat hij niemand lastig viel. Anderen menen dat de man niemand kwaad doet. Eén persoon zegt de 'lieve en enigszins autistische' man goed te kennen. De man was naar eigen zeggen aan het wildplassen.

Pin It
Bekeken: 4733x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/