Alkmaar, 8 januari 2013. Op donderdag 14 februari, Valentijnsdag, organiseert Alexandra Vis een Valentijns-Speeddate voor mensen van 42 tot en met 55 jaar, en van 56 tot en met 68 jaar. Het speeddaten vindt plaats in de Soos aan het Varnebroek 31. Het moet een leuke avond worden met een gezellig en efficiënte manier van andere singles leren kennen. Zoals altijd bij speeddaten schuiven deelnemers door na een aantal minuten. Deze avond heeft men vier minuten de tijd om elkaar af te tasten. De deelnemers komen in contact met minimaal 8 en maximaal 15 kandidaten. De dames zijn degenen die doorschuiven.

De avond is in het leven geroepen omdat organisatrice Alexandria Vis geconstateerd heeft, dat veel Valentijnsdag wel in het teken mag staan van de heimelijke of open liefde, maar dat heel veel singles juist hierdoor deze dag liever ongemerkt voorbij zien gaan. Alexandria is al jaren relatiebemiddelingsconsulent. De afgelopen jaren heeft zij al heel wat succesvolle avonden georganiseerd, waarbij gespeeddate werd, met "Eten & Daten", en ze hield ook een kerstfeest voor singles. Alexandria is dan ook zeer tevreden als ze ziet dat er stelletjes ontstaan op de avond, en is blij met positieve berichten die ze ontvangt.

Na afloop krijgt iedereen een 'matchingsformulier', waarop men kan invullen welke dames of heren men beter wil leren kennen. Als dat wederzijds is ontvangen zowel de dame als de heer binnen 24 uur bericht met daarin elkaars mailadres en/of telefoonnummer.

De avond begint om 20.00 uur. De kosten zijn 32 euro inclusief koffie en thee en iets lekkers bij binnenkomst. Geïnteresseerde singles die zin hebben in een spannende, gezellige Valentijnsavond, met een kans de ware liefde te ontmoeten kunnen naam, leeftijd, adres en telefoonnummer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Alexandria Vis. 

Pin It
Bekeken: 1334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/