Zaterdagavond werd in Alkmaar weer het Groot Alkmaars Dictee georganiseerd, dat onderdeel was van de zestiende editie van Zomer op het Plein. Dit jaar was het dictee samengesteld en gepresenteerd door Mannen van Taal. Lucky Fonz III verzorgde het muzikale intermezzo terwijl de correctoren met alle dictees aan de slag gingen.

Nieuw dit jaar was dat de twee beste leerlingen van de vijf grote middelbare scholen in Alkmaar deelnemen aan het Groot Alkmaars Dictee. Daarnaast streden zoals elk jaar prominenten in een speciale prominentenklas om de eerste prijs. Onder andere burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard had in die prominentenklas plaatsgenomen. Alkmaar Centraal-fotograaf Marco Schilpp was ter plaatse en maakte een fotoserie die in zijn geheel te bekijken is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 3759x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/