Het leek wel of de organisatie zelfs de meteorologische omstandigheden volledig in de hand had, zo mooi prikte zondagmiddag het zomerse weer tussen de buien van de afgelopen dagen door. De door de Heren van Oudorp georganiseerde buurtbarbecue kon dan ook rekenen op een mooie opkomst. En dat is belangrijk want de opbrengst van de BBQ wordt door de Stichting Heren van Oudorp zoals altijd op een maatschappelijk verantwoorde wijze besteed.

Gedurende het jaar steunt de stichting meerdere lokale initiatieven en worden er bijvoorbeeld uitstapjes voor senioren en mensen met een beperking georganiseerd. De opbrengst van de barbecue komt geheel ten goede aan Dialoog, taalhulp voor anderstaligen. De vrijwilligers van Dialoog helpen anderstaligen op informele wijze met de Nederlandse taal, gewoonten en gebruiken.

Pin It
Bekeken: 4970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/