Alkmaar Centraal

Woensdag 20 juli verzorgt kinderboekenauteur en kunstkenner Manon Berns om 14.00 uur een Picasso-middag in Stedelijk Museum Alkmaar voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Eerst wordt de tentoonstelling ‘Picasso in Holland’ gezamenlijk bezocht. Daarna leest Manon voor uit haar spannende boek Blockbusters: Het Picasso Mysterie en zal er een Picasso-quiz worden gehouden. 

Bij uitgeverij Kluitman is de serie ‘Blockbusters’ verschenen. De boeken gaan over de elfjarige Storm en zijn beste vriend Jimi. Samen vormen zij de Blockbusters: een geheim genootschap van twee heel nieuwsgierige ontdekkers. In Het Picasso Mysterie vermoeden de Blockbusters dat het beroemde schilderij ‘De jongedames van Avignon’ van Picasso uit het restauratieatelier van Storms moeder gestolen gaat worden. Hun speurtocht naar de dader leidt hen helemaal tot in Parijs.

De kindermiddag kost kinderen niets; als ouders willen meelopen betalen zij de normale entreeprijs. Er moet wel van tevoren worden gereserveerd via www.stedelijkmuseumalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl